Dostava in vračila

Odprema blaga

Vsi artikli v spletni trgovini mavasock.si imajo podatek o dobavljivosti. Podatki o dobavljivosti veljajo za delovne dni.

Dostava znotraj Slovenije
Če je blago na zalogi, se odpremi najkasneje v 24h v času delovnih dni od dneva plačila predračuna v primeru plačila po predračunu oz. od dneva plačila preko Paypala oz. od oddaje naročila v primeru plačila po povzetju oz. plačila s plačilnimi karticami.

Dobavni rok v Sloveniji za artikle na zalogi je običajno 2-5 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi, se rok dobave podaljša, podatki o dobavljivosti so prikazani v opisu vsakega artikla.

 
Cena poštnine s pakiranjem in sledenjem z dostavno službo GLS ali Hitro pošto znaša 3,50 EUR. Pri izbiri plačila po povzetju se zaračuna še dodaten strošek provizije, ki znaša 0,50 EUR. Manjša naročila, plačana z nakazilom na transakcijski račun, se lahko pošiljajo s Pošto Slovenije brez sledenja, cena poštnine in pakiranja znaša 2,50 EUR.

Naročila večja od 25 EUR plačana z nakazilom na transakcijski račun se lahko brezplačno pošljejo s Pošto Slovenije brez sledenja.

Poštnina in pakiranje za naročila večja od 50 EUR plačana z nakazilom  je brezplačna in vključuje sledenje. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila. Ponudnik se sam odloči s katero dostavno službo bo poslal naročilo.

Dostava v tujino

Če je blago na zalogi, se odpremi najkasneje v dveh (2) delovnih dneh od dneva plačila preko Paypala oz. plačila s plačilnimi karticami. V primeru, da izdelka ni dobavljiv, se rok dobave podaljša, o čemer ponudnik obvesti uporabnika v roku dveh (2) delovnih dni.Mednarodni dobavni rok za artikle na zalogi je običajno 2-10 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi, se rok dobave podaljša, podatki o dobavljivosti so prikazani v opisu vsakega artikla.Dobavni rok je lahko daljši v državah s carinsko upravo.